Nytt uppdrag! Grattis Anastasia Beverly Hills och Pocketsize!

I samband med lanseringen av en Facebook-sida för den danska marknaden anlitades BONZAI för att identifiera en webbyrå med erfarenhet av kampanjer i sociala medier. Valet föll på Pocketsize. 

Efter att ha genomfört ett antal lyckade Facebook-kampanjer på den svenska marknaden var det nu tid att växla upp inför lanseringen av varumärket och närvaron i sociala medier på den danska marknaden. I tidigare kampanjer har BONZAI hanterat helheten, från planering, design och annonsering till uppföljning och rapportering. När det nu var dags för att ta steget till nästa nivå behövdes ytterligare expertis inom design och webb. För produktionen och designen av kampanjen anlitades därför webbyrån Pocketsize. BONZAI har agerat projektledare och hanterat annonseringen på Facebook.

Resultatet av den två veckor långa tävlingskampanjen, där deltagare kunde vinna produkter från Anastasia, blev fantastiskt. Över 25 000 interaktioner, en räckvidd på över 700 000 visningar och nästan 2000 deltagare i tävlingen. Allt detta med en mycket begränsad annonseringsbudget.

Läs mer om Anastasia Beverly Hills och Pocketsize:

www.anastasiabeverlyhills.com

www.finestcosmetics.se (Anastasia Beverly Hills svenska distributör)

www.pocketsize.se

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med kampanjer i sociala medier? Slå en signal på 040 – 631 43 23 eller skicka ett meddelande genom formuläret nedan.

Skicka mail till oss