Se minidokumentären om Malmöboxaren Sven Fornling i spelaren ovan. Av: Arber Baqaj, Filmbyrån

Nytt uppdrag! Rumble in Malmö – Boxning i världsklass!

Det tyska boxningsstallet EC Boxing arrangerade den 18 mars Rumble in Malmö i Baltiska Hallen. BONZAI har agerat som övergripande projektledare med ansvar för marknadsföring, event experience, ljudproduktion och för att bygga tungviktsboxaren Adrian ”Gäddan” Granats personliga varumärke. 

Över 2000 personer kom till Baltiska Hallen för att få se boxning i världsklass. Besökarna välkomnades av två Lamborghinis som sponsorn Lamborghini Malmö ställt ut, värdinnor från Sweden Models Agency välkomnade press och VIP-besökare och ring side satt Percy Nilsson som representant för sitt Malmö Arena Hotel som också sponsrade galan. Viasat Sport direktsände hela galan med alla de elva matcherna som gick av stapeln under kvällen.

Inför galan genomfördes ett omfattande PR-arbete vilket resulterade i över femtio artiklar, radio- och tv-reportage i bl.a Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan, SR och SVT.

Nu blickar vi framåt mot nästa gala och mot att vidare bygga personliga varumärken för boxarna Sven Fornling och Adrian Granat.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med event och evenemang? Ring oss på 040 - 631 43 23