Nytt uppdrag! Assistera valde BONZAI Academy.

Assistera är en oberoende specialistleverantör som förmedlar kompetens till ledande företag inom produktutveckling, systemutveckling, IT och management. Assistera valde BONZAI Academy för att utveckla den interna kompetensen inom marknadsföring och kommunikation i sociala medier. Tillsammans med SEO Sverige och contentbyrån Mama Said har vi nu genomfört en tvådagars skräddarsydd utbildning.

Assisteras utmaning var tydlig: ”Vi behöver attrahera fler konsulter inom en rad olika branscher”. Istället för att anlita en byrå för att sköta den digitala marknadsföringen ville man själva ta ett grepp och utveckla den interna kompetensen.

I en inledande workshop tydliggjorde vi målsättningar för utbildningen och närvaron i sociala medier. Efter att ha sammanfattat detta i en brief stod det klart att utmaningarna var så pass diversifierade att vi var i behov av två konsulter; en med kompetens inom annonsering på LinkedIn och Facebook samt en konsult med kompetens inom contentstrategi på sociala medier.

Valet föll på Alexander Wroblewski på SEO Sverige samt Alexandra Bylund på Mama Said.

Sofi Magnoy som ansvarar för marknad och kommunikation berättar: ”Vi valde att anlita BONZAI för att få hjälp med att utreda vad vi behöver, vem vi behöver och hur vi behöver göra för att komma framåt i vårt arbete med sociala medier. När BONZAI presenterade en lösning där de tog på sig att göra en brief, hitta lämpliga konsulter och skräddarsy utbildning kände vi att det var precis det vi behövde hjälp med. Detta skulle ta för mycket tid från oss om vi skulle gjort det själv. 

Samarbetet har fungerat mycket bra. När vi återkopplade att en konsult inte kändes bra, togs det på allvar och vi fick då fram ytterligare konsulter som verkligen motsvarade våra förväntningar. Skulle vi genomföra allt detta själv så hade vi fått lägga ner dubbelt så mycket tid. Genom att få BONZAIs input som har erfaranhet av detta, fick vi upp ögonen för flera saker som vi själva inte tänkt på och säkert hade missat om vi gjort detta själv.”

Ann Kryhl, HR- och Nätverkschef på Assistera berättar: Den främsta fördelen med BONZAI Academy var att vi kunde anpassa utbildningen helt och hållet efter bransch och bolag med fokus på vår utveckling. Jag är mycket nöjd med utbildningen och skulle rekommendera BONZAI till andra företag som är i behov av att utveckla den interna kompetensen”

Vi vill passa på att tacka Alexandra på Mama Said och Alexander på SEO Sverige för ett fantastiskt arbete. Efter genomförd utbildning väntar nu uppföljning av målen, något som vi på BONZAI ser fram emot med spänning!

Läs mer om Assistera, Mama Said och SEO Sverige:

www.assistera.se/sv

www.mamasaid.se

www.seosverige.se

Vill du veta mer om BONZAI Academy? Kontakta oss på 040 – 631 43 23 eller via formuläret nedan.

Skicka mail till oss