Nytt uppdrag inom VR! Grattis Yara och Divine Robot!

Yara Crop Nutrition erbjuder kunskap, produkter och lösningar som bidrar till att förbättra lönsamheten för lantbrukare, samtidigt som jordens resurser, livsmedel och miljö värnas. För att kommunicera en komplicerad produkt till en svårflirtad målgrupp krävdes nya tag. Virtual Reality blev lösningen! 

Redan i inledningen av samarbetet hade Yara klart för sig att en VR-lösning skulle bli nyckeln för en lyckad kommunikation av en komplicerad produkt. Utmaningen bestod i att identifiera rätt leverantör. För att identifiera rätt leverantör skapade BONZAI en tydlig brief som beskrev utmaningen och förväntningarna på leverantören.

Magnus Jeppsson, marknadschef på Yara, berättar: ”Samarbetet med BONZAI har fungerat mycket bra. Det som fick mig att anlita BONZAI var dels att jag ärvde kontakten från min företrädare men också att konceptet och de personliga relationerna fungerade mycket bra. Den främsta fördelen för mig var att jag slapp sätta mig in i detaljfrågor som låg utanför min kompetens. Jag rekommenderar absolut andra marknadschefer att anlita BONZAI för inköp av byråtjänster”

Spelstudion Divine Robot matchade perfekt mot briefen och bjöds in för att presentera ett upplägg. Efter en noggrann inköpsprocess ser vi nu fram emot att se resultatet av Devine Robots arbete med att skapa en VR-upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om Yara och Divine Robot:

www.yara.se

www.divinerobot.se

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer? Kontakta oss på 040 – 631 43 23 eller via formuläret nedan.

Skicka mail till oss