Nytt uppdrag! Grattis Barnfonden och Pocketsize!

Vi på BONZAI ville stötta Barnfondens arbete genom att erbjuda kostnadsfri hjälp i jakten på en webbyrå som skulle designa och utveckla insamlingsorganisationens nya webbsida. Valet föll slutligen på Pocketsize. Aldrig förr har det känts så här bra i hjärtat att slutföra ett uppdrag!

Barnfonden arbetar för att utsatta barn i Afrika, Asien och Latinamerika ska få gå i skolan, få tillgång till hälsovård och skyddas mot våld och utnyttjande. På kontoret i Malmö arbetar tolv personer med insamlingen och administrationen av organisationen, som trots sin förhållandevis lilla storlek årligen samlar in cirka 100 miljoner till sina olika projekt. Helt enkelt den personliga hjälporganisationen med det stora resultatet!

Den nya webbsidan kommer att bli navet i Barnfondens digitala insamlingsinsatser vilket ställer höga krav på såväl design som funktionalitet och smarta lösningar på back end-sidan.

Cecilia Schön, insamlingschef på Barnfonden berättar:BONZAI greppade snabbt våra behov och satte ihop en mycket bra brief. Under hela processen att välja en ny webbyrå har dessutom Sebastian och Oskar varit ett väldigt bra stöd. BONZAI fick oss verkligen att tänka efter vilka behov vi hade och vilken funktionalitet som vi behöver på vår nya sajt. De ställde helt enkelt rätt frågor!”

Webbyrån Pocketsize motsvarade mer än väl förväntningarna i briefen och är redan igång med arbetet som ska resultera i att ta Barnfonden till nya digitala höjder!

Läs mer om Barnfonden och Pocketsize:

www.barnfonden.se

www.pocketsize.se