Sveriges mest rekommenderade varumärken 2017

Nöjda kunder som rekommenderar ditt företag kan vara den bästa reklamen. Vissa företag är bättre än andra på att skapa just dessa ambassadörer. Nyligen släpptes YouGov BrandIndex en undersökning över Sveriges mest rekommenderade varumärken. 

Att Swish toppar listan är kanske ingen överraskning. Men att försprånget till tvåan på listan är så stort sticker ut. Det säger också mycket om vilken enorm impact Swish har haft i att lösa ett vardagsproblem. Hela fyra däckproducenter slår sig in på tio i topp-listan. På tionde plats hittar vi Flygbolaget BRA. Flygbolaget i dess nuvarande form är resultatet av sammanslagningen mellan Malmö Aviation och Sverigeflyg. Bolaget har tagit en tydlig och stark position på marknaden för inrikesflyg, en position som verkar ha gett ett bra resultat.

Bland företagen som klättrar mest på listan ligger Arla i topp. Det varumärkesarbete Arla genomgått de senaste åren verkar alltså ha gett ett bra resultat.

Är du intresserad av att identifiera en byrå som kan hjälpa dig att få fler nöjda kunder? Kontakta oss!

Skicka mail till oss