De bästa poddarna inom digital marknadsföring

För att bli bäst ska man lyssna på de som redan är det. Det finns en uppsjö av poddar som pratar om digital marknadsföring. Här är våra favoriter!

Digitala medie-podden

Daamon Razazi, som är digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, programleder den här intressanta podden om digitala medier. Intressanta diskussioner med spännande gäster om Spotify, Viewability, Twitter, Snapchat, mobilannonser, banners osv. Rekommenderas starkt för dig som kämpar med mediaplaneringen eller för dig som bara vill lära dig mer om annonsering i den digitala världen!

Podden hittar du här:

https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

Digital Marknadsföring

Det är skönt när titeln tydligt anger vad man kan förvänta sig av innehållet. Podden, med Tony Hammarlund, i spetsen håller också vad den lovar. Sökmotoroptimering, Google Analytics och LinkedIn är några av ämnena som diskuteras tillsammans med kunniga gäster.

Podden hittar du här:

https://itunes.apple.com/se/podcast/digital-marknadsföring-med-tony-hammarlund/id1309838434

Sökpodden

Hur djupt kan man dyka i Google, Facebook, SEO och SEM i poddformat? Riktigt djupt visar det sig! I Sökpodden pratas bl.a länkprofiler, rankingfaktorer, negativ SEO och röstsök. Perfekt för dig som vill fördjupa dig!

https://itunes.apple.com/se/podcast/sökpodden/id977966336?l=en&mt=2

The Digiday Podcast

Digiday har ett globalt perspektiv på vad som händer inom media och marknadsföring. Om nyhetsbrevet de skickar är bra så är podden ännu bättre. Analyser av intressanta och aktuella ämnen med gäster från bl.a Disney, Reddit, Politico och Washington Post.

https://itunes.apple.com/us/podcast/the-digiday-podcast/id962605432?mt=2