Spara tid och välj rätt byrå med BONZAI

Oavsett vilken typ av bransch ditt företag är verksamt inom, eller vilken typ av utmaningar ni står inför, har vi rätt byrå för ändamålet. I vårt nätverk och i vår databas finns byråer som är specialiserade på tekniskt tung B2B-marknadsföring med långa säljcykler, snabbrörliga konsumentvaror och allt däremellan. 

Som inköpare av byråtjänster ställs man inför en rad utmaningar. Byråbranschen är extremt dynamisk och kompetens flyttar ständigt på sig, epiteten på byråerna kan vara förvirrande och det kan vara svårt att definiera vad man egentligen behöver hjälp med. Att välja rätt byrå kräver mycket tid, kunskap och engagemang.

Det är därför vi finns. Vi hjälper dig att konkretisera dina behov och att ringa in rätt kandidater utifrån de behov du har. Genom våra väl beprövade processer säkerställer vi på en rad olika sätt att de byråer du i slutändan bjuder in till din upphandling är rätt. Med verktyg som viktade kravprofiler och tydliga briefer säkerställer vi också att kvaliteten i själva upphandlingen blir så hög som möjligt, vilket är avgörande för att du ska få ett fullgott beslutsunderlag till ditt byråval.

Vårt mål är att du ska spara mycket tid samtidigt som du skapar förutsättningar för att maximera utfallet av din marknadsbudget genom att välja rätt byrå.

Vill du veta mer? Ring Sebastian på 0709-283579 eller maila sh@bonzaibd.se