Byrådatabas

Byrådatabasen är hjärtat i BONZAI och här finns allt ifrån traditionella reklambyråer, webbyråer, strategiska kommunikationsbyråer, contentbyråer, kreativa byråer och PR byråer till specialistbyråer inom 3D-animationer eller Virtual Reality.

Kriterierna för den perfekta byrån skiljer sig från case till case, och vi vill vara tillgängliga för alla typer av företag oberoende av bransch eller storlek.

Därför har vi valt en heltäckande bredd i såväl spetskompetens som storlek i vår byrådatabas.

Ibland är det kanske den mindre byrån med ett tajt team, relevant bakgrund och hög ad-hoc kapacitet som är rätt val snarare än den stora fullservicebyrån, och tvärtom.

Vi granskar och analyserar de byggstenar och processer som utgör spjutspetsen hos varje enskild byrå, och som är viktiga för oss att titta på inför ett byråval.

Eftersom byråmarknaden är väldigt dynamisk håller vi löpande avstämningar med byråerna i databasen för att hålla byrådatabasen uppdaterad om utvecklingen hos varje byrå.

Vi matchar ert uppdrag mot relevanta byråer i och utanför vår databas för att kunna identifiera den byrå som kan hjälpa er att genomföra de mest kostnadseffektiva och lönsamma projekten.

Har du en byrå och vill registrera dig hos oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

5 + 3 = ?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!