• Från frö till planta...

    För femton år sedan hade ingen av oss, Sebastian och Oskar, i sina vildaste fantasier kunnat föreställa sig att vi en vacker dag skulle bygga vårt livsverk tillsammans. Vi är båda uppvuxna i det pittoreska och obotligt natursköna Dalby. Somrarna ägnades åt kojbygge i skogen, svalkande bad i stenbrott eller ändlösa vandringar längs öppna rapsfält, med en låg kvällssol som kastade sitt skimrande ljus över den skånska landsbygden.

    Vår uppväxt ligger oss båda varmt om hjärtat och är något som vi båda bestämt oss för att uppleva igen genom barn och barnbarn.

    Med den visionen i bagaget, gav vi oss iväg på olika resor genom livet och det var först under våren 2015 som våra vägar åter korsades och en tanke började att ta form. Ambitionen att göra något stort har alltid funnits hos oss båda och det visade sig snabbt att våra tankar och målsättningar var ungefär de samma. Vi hade dessutom hunnit samla på oss stor arbetslivserfarenhet inom många olika områden. Vi insåg den enorma styrkan i hur våra olikheter kompletterade varandra och att vi kommer att gå långt om vi bara har en riktigt bra och hållbar affärsidé.

    De följande månaderna fylldes av intensiv planering och hårt arbete. Nu, lite drygt ett år senare är vi i full gång och BONZAI har gått från frö till planta.

    Läs merKontakta oss