Ramavtal för Marknadscheferna

Ramavtalet är utformat i samråd med Marknadschefernas ledning och är framtaget för att erbjuda samtliga medlemsföretag professionell och kostnadseffektiv byråvalshjälp eller kompetensutveckling.

Med avtalet ger vi er företag i Marknadscheferna en unik möjlighet att kunna anlita oss till ett väldigt förmånligt pris.

Ramavtalet gäller för företag i Skåne, Göteborg och Stockholm som får ett nummer av tidningen Marknadscheferna tre gånger per år, samt löpande mailutskick.

Innehåll i avtalet:

  • 30% rabatt på Byråval Standard
  • 30% rabatt på Utökat Byråval
  • 20% rabatt på BONZAI Academy

Kontakta oss för att få en prisuppgift på just ert uppdrag.

Vi kommer löpande att arrangera olika typer av event eller sittningar för Marknadschefernas medlemmar, med syftet att tillföra mer kunskap om vad man som inköpare bör tänka på inför ett byråval.

Bakgrund

Redan efter första telefonsamtalet insåg vi att kombinationen av våra affärsidéer skulle tillföra att stort värde och samtidigt lösa en pain för de många företag i nätverket som köper in byråtjänster, eller funderar på att göra det.

Ett möte bokades in på studs och några veckor senare var samarbetet och planeringen i full gång.

Syftet med samarbetet är att erbjuda nätverkets medlemmar professionell och kostnadseffektiv byråvalshjälp via ett förmånligt ramavtal.

Vi vill hjälpa och vägleda våra medlemsföretag till att bli bättre beställare av byråtjänster, undvika de fallgropar som kanske inte är uppenbara och på så vis eliminera risken för att inte få ut maximal effekt av sin investering.

Responsen från er medlemmar har varit väldigt positiv och vi ser med spänning fram emot att tillsammans få växa oss starkare.

Vi har gått in helhjärtat i detta samarbetet och kommer att göra det som krävs och lite till för att leva upp till våra egna och era förväntningar.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att boka in en 20 minuters genomgång