Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

Kombinationen av mångårig erfarenhet inom kommunikation och affärsutveckling har lagt grunden till vårt koncept.

I dagens strida ström av ständigt nya kanaler och plattformar är det en stor utmaning att som inköpare hitta den byrå som kan maximera effekten av just ert uppdrag.

Vi såg tydliga brister i en traditionell byråvalsprocess och började fundera över hur vi skulle kunna effektivisera flödet och samtidigt maximera utfallet.

Våra byråvalstjänster såg dagens ljus och är idag välbeprövade med dokumenterat goda resultat.

Då fler företag väljer att anställa kompetens snarare än att köpa in, har vi utvecklat tjänsten BONZAI Academy där vi utformar skräddarsydda workshops och utbildningar för inhousebyråer.

Vi producerar ingenting själva, utan har istället satsat på att bygga upp ett stort och heltäckande top of the line nätverk med de bästa människorna och byråerna inom reklam, PR, webb, strategi, kommunikation, content, creative, rörlig bild, mediaköp etc.

Varje utvald byrå har sedan genomgått en noggrann analys.

Med byrånätverket som underlag handlplockar vi kompetenserna efter hur ert uppdrag och kravställningar på byrå eller utbildningskonsult ser ut.

För att du som kund alltid ska känna dig trygg med att vi ger dig bästa möjliga förutsättningar till att nå maximal effekt på er investering arbetar vi efter en metod som kvalitetssäkrar byråvalet i flera olika steg.

Vision och mission

Vi tänker framtid, med missionen att modernisera alla marknadsavdelningar, och en vision om att vara det självklara valet för alla inköpare av byråtjänster.

Vår definition av modernisering bottnar i vår starka tro på att alltid arbeta med de människor och byråer som ligger i främsta ledet på en marknad med snabbt växande tjänsteutbud.

Genom att uppnå våra egna målsättningar och arbeta med branschens vassaste människor, strävar vi alltid efter att vara en starkt bidragande faktor till att våra uppdragsgivare och byråer i nätverket kan uppfylla sina missioner och visioner.