Klicka på bilden nedan för att se hela byråvalsprocessen.

Byråval standard

Att hitta den bästa byrån för uppdraget är en mycket större utmaning än vad många kanske tror. Visst kan man få ett bra resultat genom att välja partner via rekommendationer, men byråmarknaden är stor. Väldigt stor.

Vi erbjuder er en välbeprövad byråvalstjänst med dokumenterat goda resultat. Tjänsten är framtagen för att du som inköpare ska minimera tidsåtgång och kostnad när du upphandlar en byrå. Vi sköter byråvalsprocessen åt er och presenterar den byrå som kan maximera effekten av er investering. Därefter följer ett sista presentationsmoment i två steg, där vi tillsammans mer er säkerställer att valet av byrå är helt rätt.

Byråval standard är en konkurrenskraftig tjänst som inte bara besparar dig tid och pengar, utan ger dig den bästa byrån för uppdraget.

Klicka på bilden nedan för att se hela byråvalsprocessen.

Utökat byråval

I de fall storleken på upphandlingen gör att den inte ryms inom ramen för Byråval Standard, erbjuder vi tjänsten Utökat Byråval.

När uppdraget är så pass omfattande finns det en poäng i att träffa mer än en byrå.

Ett uppdrag som går under Utökat Byråval består i regel av ett större antal tunga och viktiga byggstenar, och det är av yttersta vikt att varje del håller högsta kvalitet för att få ut maximal effekt av byråsamarbetet.

För den här typen av uppdrag krävs i somliga fall en setup med ett par olika specialistbyråer som samverkar med varandra för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi gör som vanligt en djupdykning i vår byrådatabas och håller extra möten, men vi presenterar tre potentiella byråkandidater istället för en.

Ett tänkbart scenario är att vi presenterar en webbyrå, en strategisk kommunikationsbyrå och en PR-byrå. Till exempel.

Upphandlingsprocessen följer i övrigt samma mönster som i Byråval Standard och vi är med er hela vägen in i mål och håller utvärderingssamtal efter varje byråpresentation.

Klicka på bilden nedan för att se hela processen.

BONZAI Academy

Skräddarsydda utbildningar inom specifika områden.

Allt fler marknadsavdelningar har insett att löpande kompetensutveckling ger konkurrenskraftiga fördelar med rätt utbildningskonsult. På en snabbrörlig marknad ligger den stora utmaningen i att hitta rätt konsult med rätt kompetens.

Vi hjälper såväl traditionella marknadsavdelningar som inhouseavdelningar att flytta fram sina positioner inom ett specifikt område, ex PR, Social Media eller Varumärkesstrategi.

Från vårt stall av utbildningskonsulter med spetskompetenser inom nischade områden, handplockar vi den konsult som är rätt för just ert företag.

Genom att skräddarsy våra utbildningar helt efter era behov erbjuder vi er en kundanpassad lösning i workshopformat som ger er precis det ni efterfrågar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!