BONZAI förmedlar uppdrag för Candeco!

Candeco valde att anlita BONZAI för att identifiera en strategisk kommunikationsbyrå inför satsningar på att utveckla varumärket och stärka B2B-kommunikationen. Valet föll på ID Kommunikation.

Hanna Andersson på Candeco berättar:

“BONZAI tog fram en väldigt bra brief som stämde väl överens med och konkretiserade det vi hade diskuterat. De hade lätt att förstå vårt företag, hur vi jobbar, vad vi vill förmedla och våra utmaningar. Vi kände oss trygga med att de skulle hitta den bästa byrån för oss. Genom att vi anlitade BONZAI har vi inte bara sparat tid utan även tillfört extra kompetens och säkerställt kvalitet i upphandlingsprocessen”.

Vi på BONZAI är stolta över ännu ett slutfört uppdrag och vill passa på att gratulera Candeco och ID Kommunikation till samarbetet!

Läs mer om Candeco och ID Kommunikation:

www.candeco.se

www.idkommunikation.com

Candeco är ett företag inom Orkla-koncernen som tillverkar skräddarsydda dekorprodukter och ingredienser till glass- konfektyr- och bageriindustrin. Företaget startades 1992 och har sedan dess vuxit till en global aktör med Skandinavien och Europa som de viktigaste marknaderna. Idag omsätter företaget över 80 MSEK. Från huvudkontoret i Malmö leds produktutveckling, produktion, försäljning och marknadsföring.

Vill du lära dig mer om hur man lyckas med byråvalet?

Ladda hem BONZAIs Byråvalsguide! Fyll i formuläret till höger så får du guiden till din mail!