Här är våra bästa podcast-tips inom kommunikation, marknadsföring och reklam!

Lyssna på de bästa inom branschen för att få inspiration!

Inte allt för sällan finner jag mig själv sittandes framför datorn med ett tomt och bländande vitt Pages-dokument som stirrar på mig. Hur ska jag inleda? Vad ska jag ens skriva om? Ibland kan jag behöva en injektion av inspiration på vägen till jobbet för att bli lite extra motiverad inför dagens utmaningar.

Då har jag några go-to-podcasts på temat kommunikation, marknadsföring och reklam som jag tänkte tipsa om här.

Passion för kommunikation

Podden ges ut av Cision, som hjälper företag att nå ut med sina nyheter bl.a via sitt erkända PR-verktyg. Värdarna för podden är Alexander Mason, Kommersiell chef på Cision Skandinavien och Åsa Melin Mandre, PR-konsult på Greenhill Relations. I varje avsnitt bjuder Alexander och Åsa in en gäst som är expert inom sitt område för tips, trendspaningar och intressanta diskussioner.

Podden hittar du här: https://itunes.apple.com/se/podcast/passion-for-kommunikation/id918039737?mt=2

Digitala Medie-podden

Daamon Razazi, som är digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, programleder den här intressanta podden om digitala medier. Intressanta diskussioner med spännande gäster om Spotify, Viewability, Twitter, Snapchat, mobilannonser osv. Rekommenderas starkt för dig som kämpar med mediaplaneringen eller för dig som bara vill lära dig mer om annonsering i den digitala värdlen!

Podden hittar du här:

https://itunes.apple.com/se/podcast/digitala-medie-podden/id1078670412?mt=2

Kommunikationspodden

Vill du veta hur McDonald’s kommunikationsdirektör resonerade när det kritiken på sociala medier blev för mycket för Johan Jureskog? Eller hur Eva Fernvall, chef för samhällskontakter och fd. varumärkesdirektör på Apoteket, tänker kring budskap inom kommunikation? Då ska du lyssna på Kommunikationspodden som ges ut av Storsstad och som leds av Max Landegård.

Podden hittar du här:

https://itunes.apple.com/se/podcast/kommunikationspodden/id978969156?l=en&mt=2

Har du förresten sett vår byråvalsguide? Det perfekta verktyget för dig som ska köpa in tjänster från byråer! Ladda hem genom att fylla i dina uppgifter.