Nytt uppdrag! Grattis Hairtalk till två fantastiska samarbetspartners!

I processen med att växla upp och ta marknadsföringen till en ny nivå i Sverige och Norge valde Hairtalk att anlita BONZAI för att identifiera en reklambyrå med fokus på rörlig bild samt en digital marknadsföringsbyrå med fokus på sociala medier och SEM.

Hairtalk erbjuder exklusiva hårförlängninsprodukter med världens mest skonsamma fästningsmetod. Hairtalk blir regelbundet omskrivna i Sveriges största mode- och skönhetsbloggar som bloggarnas självklara val av hårförlängningar.

Efter en upphandlingsprocess föll valet på Bästa Kompisar och SEO Sverige. Bästa Kompisar kommer att producera konsumentinriktad film för sociala medier och utbildningsfilm riktad mot Hairtalks återförsäljare. I uppdraget ligger även ljuddesign, design och produktion av trycksaker samt strategi för att synliggöra Hairtalk mer i frisörsalonger. SEO Sverige kommer att hantera digital annonsering via sociala medier och sökmotorer.

Vi är superstolta över att ha fått förtroendet från ett spännande och snabbväxande företag som Hairtalk. Nu ser vi fram emot att följa byråernas leverans som kommer att ta Hairtalk till nya höjder!

Läs mer om Hairtalk, Bästa Kompisar och SEO Sverige:

www.hairtalk.se

www.bastakompisar.se

www.seosverige.se

Vill du veta mer om byråval? Kontakta oss på 040 - 631 43 23 eller skicka ett meddelande