BONZAI ingår exklusivt avtal med Marknadscheferna

Det var under fredagen den 7/7 som vi spikade de sista detaljerna i avtalet och idag, måndagen den 10/7 satte vi bläcket på pappret! Vi är väldigt glada och stolta över att tillkännage BONZAI som officiell byråvalspartner till nätverket Marknadscheferna.

Marknadscheferna är Sveriges största nätverk för marknadsansvariga med sina drygt 4 300 registrerade medlemmar i städerna Malmö, Stockholm och Göteborg.

Det är också Sveriges största och mest riktade mediahus för att nå marknadsansvariga i olika kanaler.

Mediahuset består av kanaler som tryckt tidning, mailutskick, webbtidning, regionala events, årligt riksevent i Marknadschefskongressen, webinars, utbildningar med mera.

Utöver sina drygt 4 300 registrerade medlemmar når Marknadscheferna via sitt mediahus ut till ytterligare 9 400 marknadsansvariga i våra tre största städer.

Vi har ingått avtal som Exclusive Partner vilket innebär att inget annat företag som erbjuder byråvaltjänster kan bli partner till Marknadscheferna.

Målsättningen är att vi tillsammans med Marknadscheferna och deras VD PeO Axelsson i spetsen ska växa oss starka och tillföra medlemmarna ett unikt värde i form kunskap och tips kring byråvalet. I samarbetet ingår ett ramavtal för våra byråvalstjänster och ett ramavtal för BONZAI Academy som enbart Marknadschefernas medlemmar kan avropa.

Samarbetet har öppnat dörren till att nå större volymer i antal uppdrag snabbare än vad vi tidigare hade räknat med, vilket kommer att vara till stor hjälp för vår fortsatta expansion i Skåne och Stockholm.

PeO Axelsson, VD för Marknadscheferna berättar:

”Vi på Marknadscheferna är stolta över det samarbete som vi nu ingått med BONZAI kring byråval. Marknadscheferna är Sveriges största nätverk och mediahus riktat mot marknads- och försäljningsansvariga. Vår mission är att tillföra kunskap till dessa grupper så att de kan utvecklas och bli bättre på sitt jobb vilket i sin tur skapar tillväxt för Sverige.

Att välja rätt byrå/-er är en kärnfråga för att tillföra rätt kompetens till våra medlemsföretag. Vi har med spänning följt BONZAI i Skåne och hört mycket gott om företaget och deras metoder. Så nu känns det naturligt att erbjuda dessa tjänster till våra medlemmar.”

Läs mer om Marknadscheferna här!