The Middle Finger Project, ett måste för varje content marketer!

3 nyhetsbrev som varje marknadsförare borde prenumerera på

Känner du att det är svårt att hänga med i trenderna? Kom Facebooks senaste uppdatering som en stor chock? Här listar vi våra tre favoriter bland nyhetsbreven som kommer att ge både inspiration och kunskap.

MarketingProfs

MarketingProfs är ett community och resurscenter för marknadsförare med över 600 000 medlemmar i hela världen. Som med de flesta communities finns det flera nivåer av medlemskap i olika prisklasser. Nyhetsbrevet är gratis och samlar dagligen de mest intressanta artiklarna från sajten.

Här kan du prenumerera: https://www.marketingprofs.com/newsletters/marketing/

Adweek

Adweek är ledande inom nyheter om media, marknadsföring och reklam. Det är måste-läsning för varje marknadsförare som vill hålla sig á jour med utvecklingen. När du startar din prenumeration kan du personalisera innehållet och välja vilka ämnen du vill bevaka i ditt nyhetsbrev.

Prenumerera här: http://www.adweek.com/newsletter-preferences

The Middle Finger Project

Ash Ambirge är grundare, kreatör och ”Bad Ass Bitch” som det står i välkomstbrevet till nyhetsbrevet som verkligen sticker ut. För dig som vill ha tips kring content marketing och online business är The Middle Finger Project lika självklart som att borsta tänderna. Aningen sarkastiskt, over the top och högt tonläge men så lärorikt!

Läs mer här: https://www.themiddlefingerproject.org

Självklart ska du också prenumerera på vårt nyhetsbrev!