Våra favoritbloggar om digital marknadsföring

Trodde du att du var fullärd inom digital marknadsföring? Då trodde du fel! Det finns ALLTID mer att lära sig. Vi läser regelbundet flera bloggar om ämnet och här är våra favoriter. En hel del av de här bloggarna publiceras av företag och eftersom vi tipsar om de här får man väl anse att de har lyckats med bloggen som marknadsföringskanal. 

Hubspot

Som inbound marketing-metodens kanske främsta förespråkare är det inte direkt en överraskning att Hubspots egen blogg håller en riktigt hög kvalitet. Varierande ämnen (om än ett visst fokus på just inbound marketing), många guider, tips och intressanta analyser.

Kissmetrics

”En blogg om analys, marknadsföring och testning” – Så beskriver Kissmetrics själva bloggen. Med tanke på vad Kissmetrics gör kan du förvänta dig insiktsfullt innehåll som är baserat på statistik och fakta. Mängder med intressant läsning!

Unbounce

Vill du lära dig mer om landningssidor och konverteringsoptimering? Då är Unbounce för dig. Calls to action, geo-targeting, pop-ups och bread crumb-teknik är bara några av ämnena. Med andra ord, minst sagt läsvärd.

Ola Andersson

Ola Andersson är ansvarig för externa digitala kanaler på Systembolaget. På sin blogg gör Ola spaningar och analyser om allt digitalt. Varje vecka kommer en sammanställning av veckans digitala spaningar som är perfekt för dig som vill hänga med i det senaste, men som kanske inte har tiden att leta upp informationen själv. Tummen upp för Ola!

Det är också väl värt att följa Ola på LinkedIn, där många av spaningarna delas direkt. Klicka här!